BYDELSHUSET

Bydelshusets grunntanke er å gi Tønsberg et urbant, levende grendehus. Huset skal brukes av folk som vil skape noe og som vil ha et sted å møtes. Bydelshuset er mangfoldig, inkluderende og tilgjengelig. Et sted som gjør folk enda mer glad i byen.

HVA SKAL VI FYLLE HUSET MED?

Foreninger, frivillige organisasjoner, grundere, bedrifter, fagforeninger, privatpersoner, lag og mange andre – velkommen til Bydelshuset.

Her er det rom for mangfold og kreativitet. Lese, lære, diskutere? Arrangere bursdag, selskap eller konfirmasjon. Kanskje du vil kose deg på cafe? Vil du sitte sammen med andre eller trenger du møterom eller sal for en dag? Du kan reservere en time, en dag, en kveld eller for lengre perioder.

HVEM ER VI

Kjersti With
Driftssjef Byudelshuset & gründer av WITH brød & kaffe.
Evig sentrumsentusiast som elsker vertinnerollen.

«Et godt resultat måles i om en lykkes å skape steder som betyr noe for folk.»

Geir Solberg
Ombyggingssjef, vaktmester, konseptutvikler og tilrettelegger.
Politimann på fulltid – drifter Bydelshuset ved siden av.

 

VÅR VISJON

Bydelshuset skal være et møtested som styrker mangfold og tilhøriget. Huset og innholdet skal bidra til byutvikling og gjøre Tønsberg «litt større.»

FAKTA

I Bydelshuset finner du bakere som knar deiger og tar boller ut av steinovnen. Kall oss gjerne husets og byens bakende hjerte. Her har vi kafé, kaffebar, sitteplasser og alle rettigheter. Vi har 4 møterom av ulik størrelse, mingleareal og 1 storsal med tilhørende kjøkken.

PRAKTISK

Parkering:
Det er gateparkering mot betaling mandag til lørdag fra 09 til 18. Større parkeringsplass i Tollbodgaten tvers ovenfor politistasjon. Sykkelparkering på utsiden av bygget på merket sted.

Tilgjengelighet:
Hovedetasjen er tilrettelagt og tilgjengelig for rullestolbrukere.

Barn:
Vi har stellebord, lekerom, barnas filmklubb, mat som barn liker og barnevognparkeringen